Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

Zlatarna Le Manège à Bijoux

Le Manège à Bijoux je zlatarna, ki spada pod blagovne znamke E.Leclerc in znotraj same trgovine ponuja kreativen in kakovosten nakit po dostopnih cenah. Privoščite si vrhunski nakit, da razveselite in razvajate sebe ter druge.

Glavni princip prodajalne Le Manège à Bijoux je vrtiljak (v slovenskem jeziku ime pomeni Vrtiljak nakita), okrog katerega stranka kroži in si ogleduje različne kolekcije vrhunskega nakita po neverjetno ugodnih cenah.

V 80. letih prejšnjega stoletja sta trgovec Edouard Leclerc in zlatar Jean Chambert razmišljala, kako nakit približati potrošnikom. Leta 1986 so pod sloganom “zlato za vse” v osrčje enega od hipermarketov v francoskem mestu Roques postavili Le Manège à Bijoux.

Danes je ˝Le Manège à Bijoux˝ vodilna zlatarna v Franciji, saj je s ponudbo kakovostnega in modnega nakita po dostopnih cenah omogočila spremembo nakupovalnih navad potrošnikov, ki se za nakup zlata ne odločajo več samo ob posebnih priložnostih.

OGLEJTE SI KATALOGE ZLATARNE E.LECLERC

Cenovna dostopnost

˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc je del trgovske verige E.Leclerc, ki se vsak dan bori za nizke cene in višjo kupno moč potrošnikov. Zato vam v naši zlatarni lahko ponujamo kreativen in kakovosten nakit po dostopnih cenah. Zlato kupujemo neposredno na borzi in ga dostavljamo svojim partnerskim obrtnikom. Ker vsako leto prodamo več kot 3,5 milijonov kosov nakita, se lahko pogajamo s proizvajalci in tako nižamo stroške posameznih kolekcij, vi pa lahko uživate v nakitu vrhunske kakovosti po izrednih cenah. Poleg tega pa vam po 5. nakupu na kartico E.Leclerc nakažemo 20 % bon povprečja zadnjih 5 opravljenih nakupov v Zlatarni E.Leclerc (velja samo, če opravite 5. nakup v obdobju dveh let).

O nakitu

Nakit v naši zlatarni je vrhunske kakovosti – izdelan je iz zlata 750 tisočink, tudi poldragi in dragi kamni so najvišjega kakovostnega razreda, prav tako pa v Le Manège à Bijoux E.Leclerc dosledno nadzorujemo kakovost izdelkov, zato vsako leto preverimo vseh 3,5 milijonov kosov nakita in 27.000 kamnov. Želimo zadovoljiti vse okuse, zato vam vsako leto ponujamo več različnih kolekcij klasičnega in modernega nakita.

Kakovost nakita

Surovine

Le Manège à Bijoux E.Leclerc ponuja nakit, izdelan izključno iz zlata 750 tisočink (oz. 18 karatov) in srebra 925 tisočink (masivno srebro). Njegovo kakovost potrjuje žig, ki se nahaja na vsakem izdelku. Tudi poldragi in dragi kamni, vdelani v nakit, so najvišjega kakovostnega razreda.

Skupina E.Leclerc tesno sodeluje z desetimi elitnimi francoskimi in belgijskimi brusilci kamnov. Zavezujemo se, da vam bomo prodali samo naravne kamne oziroma pri dragih in poldragih kamnih samo tradicionalno obdelane kamne. Zato od leta 1997 več ne prodajamo modrih topazov, ki jih pogosto obsevajo, da spremenijo njihovo barvo. Vsi naši diamanti so najmanj kakovosti HSI. Če je teža diamanta najmanj 0.49 karatov lahko stranka ob sestavljanju predračuna zahteva certifikat, ki ga izda Confédération Internationale de la Bijouterie Joaillerie Orfèvrerie (Mednarodna organizacija CBIJO). Vsi diamanti, katerih teža je najmanj 0.60 karatov, so avtomatsko certificirani. Certifikat je osebna izkaznica dragega kamna, kjer so navedeni teža, velikost, barva, čistost ter ocena laboratorija. Poleg tega, v skladu z resolucijami Združenih narodov, skrbimo za ustrezen izvor kamnov in plemenitih kovin. Vse surovine so pridobljene po zakoniti poti, niso povezane s financiranjem sporov ali z otroškim delom in so v skladu z resolucijami Združenih Narodov.

Izbira proizvajalcev in spremljanje proizvodnje

V Le Manège à Bijoux E.Leclerc sodelujemo s 134 obrtniki, večinoma iz Francije in Italije. Preden se skupina odloči za sodelovanje z novim obrtnikom, preveri, če so njegova infrastruktura, delovni pogoji in proizvodne kapacitete v skladu s pogoji znamke. Ko se sodelovanje vzpostavi, se partnerstvo med Le Manège à Bijoux E.Leclerc in proizvajalci nadaljuje v vseh fazah nastajanja nakita. Dialog med ateljejem in skupino E.Leclerc je ključen za končni izdelek, ki mora biti v skladu s pričakovanji skupine. Zato je vsak kos nakita brezhiben in zato je Le Manège à Bijoux E.Leclerc postal zlatar št. 1 v Franciji.

Temeljit nadzor

V Le Manège à Bijoux E.Leclerc strogo nadzorujemo kakovost izdelkov, zato vsako leto, preden jih postavimo v vitrine, preverimo vseh 3,5 milijonov kosov nakita in 27.000 kamnov. Nadzor se izvede, ko proizvajalec nakit dostavi v nakupno centralo Le Manège à Bijoux E.Leclerc. Vsak kos primerjajo z vzorčnim modelom, saj se morajo vsi izdelki v vseh podrobnostih ujemati z njim. Nakit, ki ne ustreza vsem zahtevam, je nemudoma vrnjen proizvajalcu. Prav tako preverjamo kakovost zlata: vodja službe za nadzor kakovosti ob dostavi naključno izbere kose nakita za pregled. Izbrani kos prelomi na dva dela. En del shrani, drugega pa pošlje na analizo v pooblaščen zunanji laboratorij. Na ta način se prepričamo, da je kakovost in čistost zlata zares vrhunska.

Kreativnost nakita

Klasične in moderne kolekcije

Da bi ugodili vsem okusom, vam ekipa ˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc vsako leto predstavlja več kolekcij klasičnega in modernega nakita, ki jih narekujeta dve sezoni: JESEN/ZIMA in POMLAD/POLETJE. Stalno ponudbo večkrat letno obogatimo z novostmi ob prazničnih priložnostih, in sicer za Valentinovo, Materinski dan, Božič ter s posebnima tematskima kolekcijama Poroka in Otroški nakit. V ˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc znamo prisluhniti potrebam kupcev in spremljamo razvoj trga, zato pogosto izvajamo raziskave in na podlagi rezultatov vsako leto prenovimo 10 % kolekcije.

Vedno na preži za francoskimi in svetovnimi modnimi trendi

˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc pozorno spremlja trende v zlatarstvu, draguljarstvu in urarstvu ter hkrati navade potrošnikov. Trendi se namreč neprestano spreminjajo, ostati v stiku s pričakovanji kupcev pa zahteva neprestan trud. Zato v ˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc na različne načine odkrivamo nakit jutrišnjega dne: naši strokovnjaki obiskujejo salone nakita na vseh koncih sveta, spremljajo strokovne revije, razpravljajo z oblikovalci in vsaka 4 leta organizirajo ˝Natečaje za nove oblikovalce˝. Natečaj je za mlade oblikovalce odskočna deska, saj zmagovalci svoje kreacije predstavljajo v vseh prodajalnah ˝Le Manège à Bijoux˝ E.Leclerc, poleg tega pa na ta način ostajamo v stalnem stiku s sodobnimi umetniki ter približujemo nove smernice v umetnosti širši publiki.

Storitve

Naš nakit ima dveletno garancijo za vse okvare in prikrite napake. V primeru nepravilne uporabe ali obrabljenosti, garancije ne morete uveljavljati.

Cene se razlikujejo glede na maso, tečaj zlata ter ceno in maso kamnov. Masa kovine se lahko spreminja glede na naravo izdelave. Za vsako navedeno velikost je označena najvišja okvirna prodajna cena.

V naši prodajalni “Le Manège à bijoux” vam v roku 6 mesecev od nakupa določenega modela zlatega prstana nudimo brezplačno prvo prilagajanje velikosti, in sicer do 2-kratno spremembo (širjenje ali ožanje).

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]