Katalogi

Katalogi

Preberite več
Vinoteka

Vinoteka

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/kartica-e-leclerc

Kartica zvestobe

Preberite več

Iščete darilo, pa ne veste kaj podariti? Imamo pravo rešitev za vas. Podarite darilni bon E.Leclerc v vrednosti 10 €, 20 € ali 50 €. Ne le da vam ni potrebno razmišljati, kaj boste podarili, obdarovanec se sam odloči, kaj si bo izbral. Praktično, izvirno in preprosto! 

Darilni bon E.Leclerc

darilni-boni_14-12_3-3

Darilne bone lahko kupite na vseh blagajnah (dobite račun s potrdilom, s katerim bon prevzamete na informacijah) v hipermarketu E.Leclerc v Ljubljani ali Mariboru, poleg bona pa podarimo še lično kuverto za posvetilo. Darilni bon je treba izkoristiti v 12. mesecih od dneva izdaje. Z darilnim bonom lahko poravnate samo en nakup, v celoti ali deloma. Dobroimetje se ne more prenesti na naslednji nakup. Darilni bon lahko izkoristite le v trgovskem centru, kjer je bil bon izdan. V E.Leclercu Ljubljana je bon unovčljiv v hipermarketu, Leposani, Parfumeriji in Zlatarni Manège à bijoux; v E.Leclercu Maribor prav tako v hipermarketu, pa tudi v Butiku multimedija in gospodinjski aparati.

Na zadnji strani darilnega bona pisanje, risanje, brisanje, oziroma kakršnokoli spreminjanje natisnjenih podatkov ni dovoljeno. Prav tako darilnega bona ni dovoljeno razrezati. V nasprotnem primeru se bon šteje za neveljavnega.

Za naročilo večjega števila bonov nam pišite v Ljubljani na info@rudnidis.si ali v Mariboru na info@maridis.si.

BON APETIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
info@rudnidis.si

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
info@maridis.si