Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več
SKRBIMO ZA ENOSTAVNO NAKUPOVANJE
Povrnemo razliko v ceni, če se cena izdelka iz programa tehnika ali mali in veliki gospodinjski aparati v trgovini zniža
Na vašo pisno prošnjo vam v obliki bona (nakazanega na vašo kartico zvestobe E.Leclerc) v 15 dneh po nakupu povrnemo razliko v neto ceni za vsak izdelek iz programa tehnike ter malih in velikih gospodinjskih aparatov, če se cena v 15 dneh od vašega nakupa zniža. Velja tudi za cene v katalogu.Povračilo razlike ne velja za izdelke, ki so vključeni v posebne dnevne akcije.
Povrnemo razliko v ceni v primeru napake na etiketi z navedbo cene
V obliki bona (nakazanega na kartico zvestobe E.Leclerc) ali v gotovini povrnemo razliko v ceni za vsak izdelek v naši trgovini, če se izkaže, da je ob nakupu cena izdelka na blagajni višja od cene, objavljene na prodajni polici.
Zamenjamo vam kupljeno blago
Omogočamo vam takojšnje vračilo brezhibnega blaga (npr. v primeru podvojenega nakupa ali napačno izbranega kosa) v obliki dobropisa in pod spodaj navedenimi pogoji.
Pogoji so na voljo tudi pri informacijah trgovskega centra.Pogoji vračila brezhibnega blaga:
1. Vračilo je možno v dvajsetih (20) dneh od dneva nakupa s predložitvijo računa, iz katerega je razviden datum nakupa izdelka. Ne velja za izdelke svežega programa1, knjige2 in za izdelke kupljene na razprodaji.
2. Nazaj jemljemo le blago, ki je brezhibno in nepoškodovano, tako kot je bilo ob nakupu in ga kot takega lahko damo ponovno v prodajo.
3. V kolikor je blago ob nakupu v embalaži, mora biti le-ta brezhibna, tj. nepoškodovana, in originalno zaprta. Izdelek ne sme biti vzet iz embalaže, morebitne etikete ali pečati, ki so del embalaže oz. embalažo zapirajo, pa morajo biti nepoškodovani.
4. V kolikor je blago ob nakupu opremljeno z eno ali več etiketami ter s spremnimi dokumenti, mora biti blago tudi ob vračilu opremljeno z njimi.
5. Ob nakupu večje količine blaga vam omogočamo vračilo brezhibnih izdelkov (reverz), v vrednosti, ki ne presega 20 odstotkov skupne vrednosti nakupa.
6. Vračilo nakita kupljenega v zlatarni »Le Manège à bijoux« E.Leclerc ni možno, kupnine ne vračamo.
Menjava nakita, kupljenega v zlatarni »Le Manège à bijoux« E.Leclerc, je možna v roku osmih (8) dni od dneva nakupa s predložitvijo računa ali certifikata. Menjava mora biti opravljena z drugim kosom nakita iz zlatarne »Le Manège à bijoux«, v enaki ali večji vrednosti. Pogoj za menjavo je nespremenjen, nepoškodovan in nenošen nakit. Zaradi higienskih razlogov ni možna menjava uhanov, uhanov za nos in uhanov za popek.
7. Vračilo spodnjega perila ni možno iz higienskih razlogov.
8. Vračilo tiskovin (revije, časopisi ipd.) ni možno.
9. Vračilo razstavnih eksponatov ni možno.
10. Zaradi pojava piratstva je vračilo avdio, video in digitalnih nosilcev zvoka in slike ter računalniških iger (npr. PC, Playstation, Xbox, Nintendo ipd.) možno le, če so zaviti v originalno in nepoškodovano folijo ter v skladu s 1. točko tega obvestil1 Vračilo svežih izdelkov je možno v roku 24 ur od nakupa in le v primeru težav s kakovostjo izdelka.
V tem primeru se obrnite na zaposlene pri informacijskem pultu, kjer bodo presodili o upravičenosti reklamacije.
2 Vračilo knjig je možno v roku osmih (8) dni od nakupa. Knjiga mora biti nepoškodovana, vidni ne smejo biti niti najmanjši znaki rabe, v nasprotnem primeru vračilo knjig zaradi varovanja avtorskih pravic ni mogoče.
Donacije neprodanih živil
Skrbimo, da čim manj uporabnih živil pristane med odpadki. Vsa neprodana dnevno sveže pripravljena živila redno, dnevno, doniramo humanitarnim organizacijam: v Mariboru doniramo Karitasu, v Ljubljani pa organizaciji, ki ne želi biti imenovana.
Naše poprodajne storitve
Za vse tehnične izdelke, ki jih prodajamo v naši trgovini, zagotavljamo poprodajni servis v skladu z zahtevami Zakona o varstvu potrošnikov.Naša ekipa za poprodajne storitve je na voljo na [email protected] za vse nakupe v trgovini v Ljubljani in vse nakupe v trgovini v Mariboru.V okviru poprodajnih storitev vam zagotavljamo tudi brezplačno dostavo blaga na dom oz. do vhoda v stavbo po vsej Sloveniji vseh aparatov in sezonskih tehničnih izdelkov v vrednosti višji od 300 EUR.Če je znesek nakupa aparatov oz. sezonskih tehničnih izdelkov nižji od 300 EUR, je za dostavo v Ljubljani in okolici ali v Mariboru in okolici v oddaljenosti do 15 kilometrov od centra E.Leclerc potrebno doplačati 15 EUR; za kraje, oddaljene več kot 15 kilometrov od centra E.Leclerc, pa 30 EUR.V primeru večjega povpraševanja po storitvi si pridružujemo pravico do dostave v daljšem roku.Za vse dodatne informacije in dogovor o dostavi se lahko obrnete na vašega prodajalca ali našo ekipo za poprodajne storitve na [email protected].**Seznam servisov, na katere se lahko sami obrnete za servis ali popravilo vašega aparata: PDF dokument

Darilni boni
Darilne bone lahko kupite na vseh blagajnah (dobite račun s potrdilom, s katerim bon prevzamete na informacijah) v hipermarketu E.Leclerc v Ljubljani ali Mariboru, poleg bona pa podarimo še lično kuverto, v kateri lahko bon podarite. Darilni bon je treba unovčiti v 12 mesecih od dneva izdaje. Z darilnim bonom lahko poravnate samo en nakup, v celoti ali deloma. Dobroimetje se ne more prenesti na naslednji nakup. Darilni bon lahko izkoristite le v trgovskem centru, kjer je bil bon izdan. V E.Leclercu Ljubljana je bon unovčljiv v hipermarketu, Leposani, Parfumeriji in Zlatarni Manège à bijoux; v E.Leclercu Maribor prav tako v hipermarketu, pa tudi v Butiku multimedija in gospodinjski aparati.Na zadnji strani darilnega bona pisanje, risanje, brisanje, oziroma kakršnokoli spreminjanje natisnjenih podatkov ni dovoljeno. Prav tako darilnega bona ni dovoljeno razrezati. V nasprotnem primeru se bon šteje za neveljavnega.Za naročilo večjega števila bonov nam pišite v Ljubljani na [email protected] ali v Mariboru na [email protected].
Obročno plačevanje
Pri E.Leclercu vam ponujamo možnost hitrega kredita, katerega višina je lahko tudi do 3000 €, doba odplačevanja pa je od 3 do 36 mesecev.

Posebna ponudba velja samo v E.Leclerc Ljubljana. Povezave na spletni strani: https://www.e-leclerc.si/novice/12313

V trgovini v Mariboru pa lahko neživila nakupujete na obroke s kartico Diners.

Bančna kartica
V naši trgovini lahko svoje nakupe opravite s spodaj naštetimi karticami:
BA Maestro,
Mastercard/Eurocard,
Visa,
Visa Electron,
Activa,
Karanta,
American Express,
Diners Club.
SKRBIMO ZA OKOLJE
Nudimo izključno vrečke za večkratno uporabo
V E.Leclercu si močno želimo prispevati k ohranjanju ravnovesja okolja, zato smo že leta 1996 trgu predstavili vrečke za večkratno uporabo in biorazgradljive vrečke.Tako lahko namesto klasičnih plastičnih nakupovalnih vrečk, lahko sedaj kupite bio razgradljivo ali papirnato nakupovalno vrečko E.Leclerc. Ko se vaša stara vrečka izrabi ali poškoduje, vam jo na informacijah brezplačno zamenjamo.Za večje nakupe pa so vam na voljo tudi kartonaste škatle in vrečke iz jute z ročaji iz bombaža.Vse odpadne nakupovalne vrečke recikliramo. Vse naše vrečke nosijo oznako NF Environnement. Gre za francosko nacionalno ekološko oznako, ki zagotavlja kakovost in varnost izdelkov ter varnostnih storitev in združuje kakovost življenja z varovanjem okolja.
Zbiramo stare baterije in akumulatorje
Pri vhodu pri Kratochwilu v Ljubljani in pri vhodu pri Hiši daril v Mariboru vam je na voljo zeleni kotiček, kjer lahko odlagate izrabljene sijalke in baterije, pri informacijah pa lahko oddate izrabljen akumulator.Zeleni kotiček je namenjen tudi odlaganju odvečne kartonske in plastične embalaže.
Prevzemamo vašo elektronsko/električno opremo
Pri informacijah naša ekipa ravno tako prevzame odslužene stare elektroaparate.

Kako ravnati z električnimi odpadki?

Pri razvrščanju odpadkov nam embalaža, papir in mešani odpadki ne delajo težav, zgodba pa je
drugačna pri razvrščanju odpadne električne in elektronske opreme (EEO).
Ravnanje z njo predpisuje posebna Uredba o odpadni električni in elektronski opremi, ki tistemu, ki je izdelek dal na trg, zapoveduje, da poskrbi, da se lahko odpadna električna in elektronska oprema odda v razgradnjo in nadaljnjo predelavo. Da moraš odpadek odložiti ločeno, ti je v pomoč znak s prekrižanim zabojem.

Električnih in elektronskih odpadkov ne smemo metati med mešane komunalne odpadke. Jih pa
lahko oddate na naslednje načine:
– pri prodajalcu ob nakupu nove naprave,
– v zbirnih centrih skupnega načrta ali
– pri lokalnih komunalnih podjetjih.

V kolikor pa oprema še vedno deluje, pa je najbolje, da poskusite zagotoviti njeno ponovno uporabo.
Količina odpadne EEO v primerjavi z ostalimi odpadki raste trikrat hitreje. Ustrezno oddano odpadno EEO je mogoče v veliki meri reciklirati. Povprečno slovensko gospodinjstvo v enem letu kupi 38 kilogramov nove električne in elektronske opreme, pravilno pa je odvrže oz. zbere le 15 kilogramov.
Zelo pomembno je, da odpadno električno in elektronsko opremo pravilno oddamo in tako
omogočimo njeno nadaljnjo predelavo, s čimer ohranjamo naravne vire, varujemo okolje in naše zdravje in s tem pripomoremo k ustvarjanju boljšega sveta.
Ustrezno ravnanje z odpadno električno in elektronsko opremo zagotavlja nosilec skupnega načrta RECIKEL d.o.o., ki se v svojem delovanju zavzema, da odpadna električna in elektronska oprema na koncu svoje

Terminali za polnjenje baterij*
V neposredni bližini našega trgovskega centra v Ljubljani se nahajata dve električni polnilnici za avtomobile:
– na Jurčkovi cesti 223 (Supernova),
– na Premrlovi ulici 1 (Bauhaus).
SKRBIMO ZA UDOBJE STRANK
Pomagamo vam naložiti večje nakupe
V vaše vozilo vam pomagamo naložiti večje neživilske nakupe, kot so na primer pralni stroji, vrtna garnitura, … Če pomoč potrebujete, vas vabimo, da se obrnete na ekipo pri informacijah in poskrbeli bomo, da bo vaš nakup varno naložen v vaše vozilo.
Brezplačen prevoz
V okviru poprodajnih storitev vam zagotavljamo tudi brezplačen prevoz blaga na dom oz. do vhoda v stavbo po vsej Sloveniji vseh aparatov in sezonskih tehničnih izdelkov v vrednosti višji od 300 EUR.Če je znesek nakupa aparatov oz. sezonskih tehničnih izdelkov nižji od 300 EUR, je za dostavo v Ljubljani in okolici ali v Mariboru in okolici v oddaljenosti do 15 kilometrov od centra E.Leclerc potrebno doplačati 15 EUR; za kraje, oddaljene več kot 15 kilometrov od centra E.Leclerc, pa 30 EUR.V primeru večjega povpraševanja po storitvi si pridružujemo pravico do dostave v daljšem roku.Za vse dodatne informacije in dogovor o dostavi se lahko obrnete na vašega prodajalca ali našo ekipo za poprodajne storitve na [email protected].
Nemudoma odgovorimo na vsa vaša vprašanja
Na vsa vaša pisna vprašanja, povpraševanja, mnenja in pritožbe odgovorimo nemudoma oz najkasneje v 8 dneh. Svoje mnenje ali vprašanje, vključno s pritožbami in pohvalami, lahko oddate osebno pri informacijah našega trgovskega centra v Ljubljani, na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Rudnidis d.o.o., Jurčkova cesta 225, 1000 Ljubljana.
Parkirna mesta, blagajne in nakupovalni vozički za osebe z zmanjšano mobilnostjo in za družine
Prijetnejše nakupovanje smo omogočili tudi osebam z zmanjšano mobilnostjo in nosečnicam oziroma mladim družinam.Na parkirišču v Ljubljani je osebam z manjšo mobilnostjo na voljo 12 parkirnih mest, mladim družinam pa 6 parkirnih mest. Vsa posebna parkirna mesta se nahajajo neposredno pred vhodom v trgovino.Na parkirišču v Mariboru je osebam z manjšo mobilnostjo na voljo 29 parkirnih mest, mladim družinam pa 6 parkirnih mest. Vsa posebna parkirna mesta se nahajajo neposredno pred vhodom v trgovino.Osebam z zmanjšano mobilnostjo in nosečnicam je v trgovini na voljo posebna blagajna, na kateri imajo prednost pred ostalimi strankami.V trgovini so osebam z zmanjšano mobilnostjo in družinam z dojenčki in majhnimi otroki na voljo posebni, njihovim potrebam prilagojeni nakupovalni vozički.
 
Parkirajte svoje kolo
Dobra novica za kolesarje. Pred nakupovalnim centrom E.Leclerc v Ljubljani in Mariboru so urejena mesta, kjer lahko brezskrbno parkirate svoje kolo.
Nakupovalne košare in nakupovalni vozički
V obeh trgovskih centri redno čistimo nakupovalne vozičke in košare ter skrbimo, da so tako nakupovalni vozički kot košare vedno na voljo.Osebam z zmanjšano mobilnostjo in družinam z dojenčki in majhnimi otroki na voljo posebni, njihovim potrebam prilagojeni nakupovalni vozički.
Garderoba
Pri vhodu v trgovino so vam na voljo omarice, v katere varno shranite svoje imetje ali predhodne nakupe v drugih trgovinah.
Kotiček za otroke
Družinam nakupovanje popestrimo z otroškimi igrali.V Ljubljani je en sklop igral na voljo pred vhodom v trgovski center s strani Gurmanskega kotička. Ravno tako je otroški kotiček gostom lokala na voljo pred kavarno Moj lokal.V Mariboru se otroški kotiček nahaja sredi trgovske galerije.
Vodna fontana in točke za počitek
V trgovini v Ljubljani vam je na voljo samopostrežna fontana z vodo, ki se nahaja med toplim kotičkom in delikateso. Kadar pa je nakupovanje prenaporno, se lahko usedete in si oddahnete pri foto oddelku, na oddelku tekstila ali poleg pekarne.V trgovini v Mariboru si lahko oddahnete na več točkah v trgovini oz. v trgovskem centru.
Gurmanski kotiček
V Ljubljani v Gurmanskem kotičku vsak dan pripravljamo sveže malice: sendviče, smutije, sveže stisnjene sokove, rezano sveže sadje, sestavljene solate, tople jedi, drobne slaščice, odlične torte in pecivo iz naše lastne pekarne.V kotičku, kjer lahko tudi pomalicate pri eni od barskih mizic, lahko uporabite tudi mikrovalovno pečico, da bo vaš gurmanski kotiček še bolj slasten.Gurmanski kotiček je odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in 15:00 uro.
Prostor za pse
Obe trgovini vašim psom nudita priveze s posodami vode, kjer vas lahko vaši pasji prijatelji počakajo med nakupovanjem.
Dostop z javnimi prevoznimi sredstvi
Neposredno pred trgovskim centrom v Ljubljani se nahaja tudi postajališče LPP, kjer ustavi avtobus linije št. 27. Na postajališču na Dolenjski cesti, ki je ravno tako zelo blizu trgovskega centra, pa ustavi avtobus linije št. 3.Trgovski center v Mariboru je enostavno dostopen z avtobusom Marprom linije št. 21.
Poštni nabiralnik
Pred vhodom v oba trgovska centra se nahaja poštni nabiralnik Pošte Slovenije. V Ljubljani se pred trgovskim centrom nahaja tudi paketomat dostavne službe GLS.
Papir za zavijanje daril
Strankam je pri informacijah obeh trgovin vse leto na voljo darilni papir, v katerega lahko darilno zavijejo izdelek, kupljen v naši trgovini.Novembra in decembra vam naša ekipa pri zavijanju nudimo pomoč.
Manjša popravila oblačil
Na našem oddelku vam poleg pestre izbire nudimo tudi manjša popravila pri nas kupljenih oblačil (robljenje hlač, kril in oblek). Prijazno osebje vam bo pomagalo poiskati ali svetovati pri izbiri želenega. Izbran artikel lahko pomerite v naših kabinah, velja tudi za stranke z zmanjšano mobilnostjo.
Foto storitve
Vsak spomin je del celote, ki smo mi. Vsak spomin je edinstven, neponovljiv in vreden, da ga obujamo. Včasih spomini rahlo zbledijo, vendar jih je mogoče s fotografijo vsaj na nek način ujeti in ohraniti. Foto oddelek E.Leclerc ponuja nešteto možnosti, s katerimi lahko tudi vi ohranite svoje spomine in jih delite z drugimi.Cewe Fotoknjiga
Fotokoledarji
Razvijanje fotografij
Stenski dekor
Darila
Voščilnice
Menjalnica
V naši trgovini v Ljubljani vam je na voljo tudi menjalnica.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]