Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga

Moja cewe fotoknjiga

Preberite več

Iščete darilo, pa ne veste kaj podariti? Imamo pravo rešitev za vas. Podarite darilni bon E.Leclerc v vrednosti 10 €, 20 €, 50 €, 75 €, 100 € ali 150 €. Ne le da vam ni potrebno razmišljati, kaj boste podarili, obdarovanec se sam odloči, kaj si bo izbral. Praktično, izvirno in preprosto! 

Darilni bon E.Leclerc

Darilne bone lahko kupite na vseh blagajnah (dobite račun s potrdilom, s katerim bon prevzamete na informacijah) v hipermarketu E.Leclerc v Ljubljani ali Mariboru, poleg bona pa podarimo še lično kuverto za posvetilo. Darilni bon je treba izkoristiti v 12. mesecih od dneva izdaje. Z darilnim bonom lahko poravnate samo en nakup, v celoti ali deloma. Dobroimetje se ne more prenesti na naslednji nakup. Darilni bon lahko izkoristite le v trgovskem centru, kjer je bil bon izdan. V E.Leclercu Ljubljana je bon unovčljiv v hipermarketu, Leposani, Parfumeriji in Zlatarni Manège à bijoux; v E.Leclercu Maribor prav tako v hipermarketu, pa tudi v Butiku multimedija in gospodinjski aparati.

Na zadnji strani darilnega bona pisanje, risanje, brisanje, oziroma kakršnokoli spreminjanje natisnjenih podatkov ni dovoljeno. Prav tako darilnega bona ni dovoljeno razrezati. V nasprotnem primeru se bon šteje za neveljavnega.

Za naročilo večjega števila bonov nam pišite v Ljubljani na [email protected] ali v Mariboru na [email protected].

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]