Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

Domaci_poizvodi_E.Leclerc

E.Leclerc za vas vsak dan posebej pripravlja slastne domače dobrote ob katerih si boste obliznili vse prste!

Domače je najboljše!

Pod oznako Domači proizvod boste prepoznali izdelke slaščičarne, pekarne in toplega kotička, ki jih pripravljamo vsak dan sveže v naši trgovini.

Torte

V slaščičarni dnevno pripravljamo velik izbor okusnih sadnih in čokoladnih tort ter pit. Okusi so prilagojeni sezoni. Sprejemamo tudi naročila za torte po vaši izbiri.

Pecivo

Dnevno pripravljamo raznovrstne čokoladne in sadne rezine, krofe ter rogljiče, izbirate pa lahko tudi med veliko ponudbo pakiranega peciva iz listnatega testa, domačimi piškoti, minjoni, baklavo in francosko specialiteto – »makaroni«. V naši slaščičarni pripravljamo tudi odlične orehove, lešnikove, makove in pehtranove potice.

Kruh

Celotna ponudba kruha je pečena v naši E.Leclerc pekarni. Poleg bogate ponudbe kruha različnih vrst in okusov, ponujamo pestro izbiro francoskih štruc oziroma baget, od klasične bele bagete do česnove, sezamove, pikantne, mlečne, makove bagete, bagete s semeni in bagete z rukolo.

Topli kotiček

Da vam olajšamo pripravo obroka, vas vabimo v naš Topli kotiček, s pestro izbiro vedno sveže pripravljenih toplih jedi, na primer piščanca, kračo, lazanjo, piščančja bedra, ocvrti sir, polnjene paprike, čufte, ocvrte sardele, rižoto, ocvrte bučke, kanelone, tortilje, palačinke s skuto, poleg tega pa še specialitete, kot so petelin v omaki, zajec v omaki, ratatouille, raca s pomarančo, quiche lorraine, porov kolač, gratinirano cvetačo, gratiniran krompir s smetano in nenazadnje še zvitke z lososom in rižem.

Pice velikanke

Po izredno ugodnih cenah za vas pečemo tudi pice, ki merijo v premeru kar 40 cm, izberete pa lahko tudi le posamezne kose. Pripravljamo tudi sveže testo za pizze in sveže pripravljene pizze za v pečico.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]