Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

E.Leclercova blagovna znamka Marque Repère predstavlja široko paleto kakovostnih izdelkov, ki se lahko primerjajo s priznanimi blagovnimi znamkami, vendar so občutno cenejši.

Marque-Repere_E.Leclerc

Kakovost po odlični ceni

Znamka je nastala zaradi iniciative skupine E.Leclerc, da bi zaščitila kupno moč potrošnikov, zaradi tega ima več kot 3.000 visoko kakovostnih izdelkov med 25 % in 30 % nižje cene.  Vsak izdelek je testiran v strogih pogojih v neodvisnih laboratorijih, tako je njegova kakovost enaka oziroma višja od najboljših konkurenčnih izdelkov.

Pod znamko Marque Repère spadajo:

  • Délisse – jogurti, smetane, deserti,
  • Notre jardin – vložena in zamrznjena zelenjava,
  • Jafaden – sokovi,
  • les Croisés – siri,
  • Chaque jour sans gluten – izdelki brez glutena,
  • Bio village in Bio Naïa – ekološki certificirani izdelki,
  • in drugi, kot so: Epi d’Or, Rustica, Couleur vives, Comptoir du grain, Brin du jour, Douceur du verger, Tables du monde, Tablier Blanc, Uni vert, Mots d’enfants itd.

Pravična trgovina

Leta 2008 je Marque Repère predstavil izdelke pravične trgovine, med katere spada več kot 20 izdelkov široke potrošnje, sadni sokovi in sadje.

Entr’aide (medsebojna pomoč) pospešuje koncept pravične trgovine ter prodajo teh izdelkov. Namen Entr’aide je na oddelkih bolje izpostaviti te izdelke in jih prodajati po razumni ceni. Za celotno družino izdelkov jamči znamka Max Haverlaar.

Trije cilji Entr’aide, Marque Repère:

  1. Pravično trgovino predstaviti širši množici kupcev ter zagotoviti, da vsak posameznik te izdelke najde hitro in, da so le-ti na voljo vsak dan.
  2. Zagotoviti, da gredo sredstva od nakupa resnično v roke malih proizvajalcev (predvsem iz Šrilanke, Indije, Dominikanske Republike, Bolivije); in sicer tako, da se prodajajo samo izdelki z oznako Max Haverlaar, ki je mednarodno priznana in zagotavlja redno in neodvisno preverjanje izdelkov.
  3. Izdelki naj bodo dostopni vsem. Kupcu so tako zagotovljene razumne cene, se pravi cene E.Leclerc.

Skrb za dobro počutje živali

Ponudba jajc iz proste reje zagotavlja proizvodnjo, ki v večji meri spoštuje dobro počutje živali.Od konca leta 2020 pod znamko Marque Repère ni več jajc iz baterijske reje.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]