Katalogi

Katalogi

Preberite več
Fotoknjiga

Fotoknjiga

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/kartica-e-leclerc

Kartica zvestobe

Preberite več

Spletni portal “E.Leclerc” je v lasti družbe Rudnidis d.o.o. (v nadaljevanju »lastnik spletnega mesta«), ki ga je tudi oblikovala in ga ureja.

Spletni portal, na katerega se nanašajo te pravne informacije, sestavljajo spletne strani na naslovu http://www.e-leclerc.si/. Z vstopom na katerokoli spletno stran na spletnem portalu potrjujete, da se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji, omejitvami ter obdelovanjem podatkov. V kolikor se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na naslovu http://www.e-leclerc.si/ so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsi podatki in gradiva objavljeni na spletnem portalu http://www.e-leclerc.si/ so informativne narave, razen v kolikor je pri posameznih podatkih drugače navedeno. Lastnik spletnega mesta se bo v dobri veri in po svojih zmožnostih trudil za optimalno delovanje spletnega portala http://www.e-leclerc.si/, kljub temu pa ne prevzema nikakršne odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno delovanje. Vsi uporabniki uporabljajo spletni portal http://www.e-leclerc.si/ na lastno odgovornost. Ne lastnik spletnega mesta, ne katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega portala http://www.e-leclerc.si/ ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz ali v zvezi z dostopom, uporabo ali nezmožnostjo uporabe informacij in gradiv na spletnem portalu http://www.e-leclerc.si/ ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako lastnik spletnega mesta zaradi obiska in uporabe spletnega portala ne odgovarja za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme (vključno s poškodbami, povzročenimi s strani virusov), mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero se dostopa do spletnega portala, ki bi utegnila nastati zaradi in pri uporabi spletnega portala. S tem v zvezi lastnik spletnega mesta priporoča, da se obiskovalci pred prenosom informacij s tega spletnega portala ustrezno zavarujejo s protivirusno zaščito. Nadalje lastnik spletnega portala prav tako ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega portala http://www.e-leclerc.si/.

Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravno obvestilo brez predhodnega obvestila kadarkoli spremeniti in za posledice teh sprememb ne prevzema nikakršne odgovornosti. Zaradi navedenega priporočamo, da si to pravno obvestilo pogosteje ogledate in se seznanite z aktualno vsebino in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo našega spletnega portala in njegove vsebine.

Na spletnem portalu se nahajajo tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega portala in jih urejajo drugi ponudniki. Za vsebino teh spletnih strani lastnik spletnega portala ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, prikazane na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja v nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na http://www.e-leclerc.si/ ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa http://www.e-leclerc.si/ za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Nekateri deli kode so zaščiteni pod licenco GPL in MIT.

Uporaba spletnega portala, ki nasprotuje navedenim pogojem, je prepovedana. Obiskovalec, ki spletni portal uporablja v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Varstvo podatkov

Lastnik spletnega mesta obdeluje osebne podatke, pridobljene pri obisku našega spletnega mesta, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 94/07). Pod pojmom obdelava osebnih podatkov je razumeti kakršnokoli delovanje ali niz delovanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje.

V nadaljevanju navajamo podatke, katere zbiramo v času obiska spletnega portala in kako jih obdelujemo:

a) pridobivanje in obdelovanje podatkov o obiskih spletnega portala

V primeru obiska našega spletnega portala, naši strežniki avtomatsko začasno shranijo podatke o obisku v obliki podatkovne datoteke. Pri tem se v našem sistemu zabeležijo naslednji podatki, ki so shranjeni do avtomatskega izbrisa:
• IP-naslov vašega računalnika;
• datum in čas obiska spletnega portala;
• ime in URL obiskane datoteke;
• prenesena količina podatkov;
• sporočilo, ali je bil obisk uspešno izveden;
• razpoznavni znaki uporabljenega iskalnika in sistema;
• spletna stran, iz katere je izveden obisk;
• ime vašega ponudnika internetnih storitev.
Obdelava teh podatkov se izvaja z namenom zagotoviti čim boljšo uporabo spletnega portala (vzpostavitev povezave), varovanju sistema, tehnični administraciji spletne infrastrukture kot tudi optimizaciji spletne ponudbe. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Osebni podatki bodo tako predmet obdelovanja le, v kolikor bomo pred tem prejeli vaše izrecno soglasje.

b) uporaba in posredovanje osebnih podatkov
Prejetih osebnih podatkov ne bomo brez vašega dovoljenja niti objavili niti posredovali oz. dali v uporabo tretjim osebam, razen v primerih določenih z zakonom.

c) strinjanje z uporabo osebnih podatkov
Uporaba določenih funkcij našega spletnega portala, kot npr. naročanje na novice ali uporaba spletne trgovine, je pogojena s predhodno registracijo in strinjanjem z obdelavo osebnih podatkov.

d) varnost
Lastnik spletnega portala je vzpostavil tehnične in organizacijske varnostne ukrepe z namenom zavarovati z naše strani obdelovane osebne podatke proti naključni ali namerni zlorabi, izgubi, uničenju ali neupravičenemu dostopu tretjih oseb. Te varnostne ukrepe prilagajamo in izboljšujemo ustrezno tehničnemu napredku.

e) piškotki (cookies)
Kot večina strani na spletu tudi naš spletni portal pri svojem delovanju uporablja cookies oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Piškotek se ob obisku naše spletne strani namesti na vaš računalnik in po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja. V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

f) povezave na spletne strani drugih ponudnikov
Na našem spletnem portalu se nahajajo tudi povezave do spletnih strani drugih ponudnikov. Opozarjamo vas, da se predmetna izjava o varnosti podatkov nanaša izključno na spletni portal lastnika spletnega mesta ter da nimamo nikakršnega vpliva oz. ne izvajamo nadzora nad zagotavljanjem varstva podatkov s strani drugih ponudnikov.

Opozarjamo vas, da se imate pravico seznaniti z in vpogledati v vaše osebne podatke, ki jih hranimo in obdelujemo.

Za morebitne informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se prosim obrnite na:

webmaster@rudnidis.si

Ta izjava o varnosti podatkov je izdelana dne 1. 6. 2011.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo podatkov in gradiv, ki so objavljeni na spletnem portalu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo spletnega portala je pristojno sodišče v Ljubljani.

Ljubljana, 6. 2011

BON APETIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
info@rudnidis.si

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
info@maridis.si