Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

Modno, udobno in ugodno. E.Leclercova blagovna znamka TISSAIA vključuje obutev in tekstilne izdelke visoke kakovosti po najboljših cenah. 

Tekstil in obutev

V trgovini E.Leclerc lahko na oddelku tekstila in obutve najdete bogato izbiro izdelkov s področja konfekcije in spodnjega perila, obutve ter hišnega tekstila.

Konfekcija in spodnje perilo

Oddelek ponuja moden izbor ženske, moške, mladinske in otroške konfekcije. Znamki TISSAIA in TISSAIA BIO – oblačila iz bombaža – predstavljata sezonske novosti francoske mode po dostopnih cenah: oblačila za šport in prosti čas, klasična modna konfekcija, pižame in spalne srajce, spodnje perilo, hlačne nogavice, nogavice in dokolenke. Na oddelku so tudi kabine za pomerjanje in prijazne prodajalke, ki vam bodo z veseljem svetovale pri nakupu. Pri nas boste našli tudi pestro izbiro modnih dodatkov, sončnih in korekcijskih očal, dežnikov ter pripomočkov za šivanje. Navdušuje tudi naša bogata ponudba kopalk, slamnikov in torb za na plažo. Za določena oblačila, ki ste jih kupili pri nas, brezplačno opravimo manjša šiviljska popravila.

Obutev

Na oddelku obutve boste poleg klasičnih modelov za vse priložnosti, ki sledijo trenutnim modnim trendom, našli tudi pohodniško in športno obutev ELEMENTERRE, udobno obutev iz pravega usnja zanjo in zanj, ortopedske natikače DR. HARVEY in obutev za najmlajše BOSA NOGA. Poleg tega vam ponujamo veliko izbiro pripomočkov za nego obutve, različnih vložkov in vezalk. Ne spreglejte pa niti hišnih copat vseh velikosti, oblik in barv ter šolskih copat COPATI.COM.

Hišni tekstil

Na oddelku hišnega tekstila boste našli široko izbiro prešitih odej, vzglavnikov, posteljnega perila, kuhinjskega in kopalniškega perila, zaves ter dekorativnih linij naše blagovne znamke ENVOG. Ponujamo pa vam tudi kakovostne in  ugodne vzmetnice, ki jih dobite v vseh dimenzijah.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]