E.Leclerc nudi izjemno pestro izbiro konfekcije, športnih oblačil, spodnjega perila, kopalk, modnih dodatkov in obutve najrazličnejših priznanih znamk po zelo ugodnih cenah. Zares si prizadevamo zadovoljiti vse okuse z bogato ponudbo tako, da na tem oddelku res vsakdo najde nekaj zase.  

Oblačila in obutev znamke TISSAIA

Modno, udobno in ugodno. E.Leclercova blagovna znamka TISSAIA vključuje obutev in tekstilne izdelke visoke kakovosti po najboljših cenah.

Konfekcija in spodnje perilo

Oddelek ponuja moden izbor ženske, moške, mladinske in otroške konfekcije. Znamki TISSAIA in TISSAIA BIO (oblačila iz bombaža) predstavljata sezonske novosti francoske mode po dostopnih cenah: oblačila za šport in prosti čas, klasična modna konfekcija, pižame in spalne srajce, spodnje perilo, hlačne nogavice, nogavice in dokolenke. Na oddelku so tudi kabine za pomerjanje in prijazne prodajalke, ki vam bodo z veseljem svetovale pri nakupu. Pri nas boste našli tudi bogato izbiro modnih dodatkov, sončnih in korekcijskih očal, dežnikov ter pripomočkov za šivanje. Navdušuje tudi naša bogata ponudba kopalk, slamnikov in torb za na plažo. Za določena oblačila, ki ste jih kupili pri nas, brezplačno opravimo manjša šiviljska popravila.

Obutev

Na oddelku obutve boste poleg klasičnih modelov za vse priložnosti, ki sledijo trenutnim modnim trendom, našli tudi pohodniško in športno obutev GOLA in ELEMENTERRE, udobno obutev iz pravega usnja zanjo in zanj, ortopedske natikače DR. HARVEY in obutev za najmlajše BOSA NOGA. Poleg tega vam ponujamo veliko izbiro pripomočkov za nego obutve, različnih vložkov in vezalk. Ne spreglejte pa niti hišnih copat vseh velikosti, oblik in barv ter šolskih copat MUCA COPATARICA in COPA COP.

Hišni tekstil

Na oddelku hišnega tekstila boste našli široko izbiro prešitih odej, vzglavnikov, posteljnega perila, kuhinjskega in kopalniškega perila, zaves ter dekorativnih linij naše blagovne znamke ENVOG. Ponujamo pa vam tudi kakovostne in ugodne vzmetnice, ki jih dobite v vseh dimenzijah.

Oblačila znamke KEAWA

Keawa je zelo barvita in edinstvena blagovna znamka, ki nudi oblačila za različne priložnosti, v katerih se boste zmeraj počutili udobno (določeni izdelki so na razpolago samo v hipermarketu E.Leclerc Ljubljana).

Moda za moške – kolekcija Ritchie

Tudi predstavniki moškega spola se lahko sedaj oblečejo v E.Leclercu in sicer tudi v oblačila znamke Ritchie, zasnovana po zadnjih svetovnih modnih trendih, hkrati so pa udobna in cenovno zelo dostopna.

Ženske kopalke in spodnje perilo Mariemeili

Nova kolekcija kopalk in spodnjega perila blagovne znamke Mariemeili je zasnovana po zadnjih modnih smernicah. Poleg dovršenega izgleda je poskrbljeno tudi za izjemno udobje. Na prodajnih policah vam ponujamo tudi širok izbor kopalk in spodnjega perila za močnejše postave.

Nedrčki z mehko oporo

Kovinsko kost je nadomestila posebna opora iz silikona, ki nudi enako dobro oporo vaših prsi. Primerna je za vse tiste, ki vas klasični nedrčki s kovinskimi kostmi zaradi nadležnega in včasih grobega pritiska motijo. Naj bo izbira vašega nedrčka pogojena z vašim dobrim počutjem!

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]