Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

Sestavine:

  • 170 g temne čokolade
  • 50 g masla (in še malo, za namastitev modelčkov za soufflé)
  • 200 g sladkorja (razdelite ga na pol)
  • 3 rumenjaki
  • 6 beljakov
  • čajna žlička vanilijeve arome
  • droben ščepec soli

Postopek:

Pečico segrejemo na 180 °C. 6 malih modelčkov namažemo z maslom in potresemo z žlico sladkorja.

Nad soparo stalimo čokolado in maslo. Ko je zmes gladka, jo malce ohladimo in vanjo vmešamo sol in aromo vanilije.

V drugi skledi z mešalnikom penasto zmešamo rumenjake in 100 g sladkorja ter zmes nežno vmešamo v čokolado.

Iz beljakov pripravimo sneg in nato med mešanjem postopoma vmešamo preostalo polovico sladkorja.

Sneg v treh delih previdno vmešamo v čokoladno zmes.

Prelijemo v pripravljene modelčke in pečemo približno 15-20 minut.

Serviramo še tople, za piko na i pa dodamo še kepico vanilijevega sladoleda in sveže jagode.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]

Pregled zasebnosti

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani.

Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni.