Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga/

CEWE fotoizdelki

Preberite več

Splošni pogoji uporabe spletne strani E.Leclerc

Namen teh splošnih pogojev uporabe je določiti pogoje uporabe spletne strani E.Leclerc na naslovu www.e-leclerc.si (v nadaljevanju: spletna stran E.Leclerc). Splošni pogoji, ki so sestavljeni v skladu z zakonodajo Republike Slovenije, veljajo za vse obiskovalce in/ali uporabnike spletne strani ter povezanih spletnih strani.

Ob vstopu na spletno stran E.Leclerc je uporabnik oziroma obiskovalec dolžan pozorno prebrati in v celoti upoštevati te splošne pogoje uporabe.

Avtorske pravice

Vsi podatki in vsebina, do katerih ima uporabnik dostop na spletni strani www.e-leclerc.si in podstraneh, so last družbe RUDNIDIS trgovina, d.o.o. in so predmet avtorskega pravnega varstva ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Uporabniki lahko razpolagajo z vsebino spletnih mest na naslovu www.e-leclerc.si in podstrani za osebne, nekomercialne in raziskovalne namene. Povzemanje vsebine spletne strani je uporabniku dovoljeno le pod pogojem, da se pri vsaki uporabi navede vir, avtorstvo in povezava na spletno stran www.e-leclerc.si ali podstran.  Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršna koli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Sprejem splošnih pogojev

Namen spletne strani E.Leclerc, ki domuje na naslovu www.e-leclerc.si, je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o izdelkih, dejavnostih in samem podjetju. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate navedene pogoje. S samim ogledom spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last družbe RUDNIDIS trgovina, d.o.o. in je zgolj informativne narave. Družba RUDNIDIS trgovina, d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletne strani www.e-leclerc.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Lastnik ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršno koli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu www.e-leclerc.si uporablja na lastno odgovornost. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadar koli spremeni in/ali preneha z dopolnjevanjem brez predhodnega obveščanja uporabnikov ter ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Na spletnem mestu se lahko nahajajo tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega portala in jih urejajo drugi ponudniki. Za vsebino teh spletnih strani lastnik spletnega mesta ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi podatki, zbranimi na spletni strani www.e-leclerc.si, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Piškotki

Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani “piškotek”. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in omogoča analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran www.e-leclerc.si:

  • Google Analytics – za potrebe analize uporabniške izkušnje
  • ShareThis – za lažje deljenje spletnih vsebin s socialnimi omrežji Facebook in Twitter


Komentarji in prijave kršitev

Morebitne komentarje in prijave kršitev nam posredujte na elektronski naslov: [email protected]

 

RUDNIDIS trgovina, d.o.o.
Ljubljana, oktober 2017

 

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]