Pestra izbira svečk, sveč in aranžmajev, vrečk za smeti – tudi papirnate in biorazgradljive ter velik izbor pripomočkov za čiščenje različnih blagovnih znamk, od najbolj priznanih do najugodnejših, ki vam po nizki ceni zagotavljajo visoko čistočo. Med široko ponudbo raznovrstnih čistilnih sredstev in pripomočkov boste med drugim našli pestro izbiro sredstev za nego in pranje perila, za vzdrževanje obutve, za tekstilne in usnjene izdelke, za čiščenje lesenih in drugih površin. Imamo tudi veliko izbiro kuhinjskih ter kopalniških čistil, sredstev za odstranjevanje neprijetnih vonjav, za zatiranje insektov in sredstev za zaščito pred mrčesom, pripomočkov za netenje ognja … Na oddelku se nahaja tudi pester izbor papirnatih kuhinjskih brisač in toaletnega papirja.

Sredstva za pranje perila

Pralni praški, tekoči detergenti, detergenti za občutljivo perilo, kapsule in tablete, sredstva za preprečevanje vodnega kamna.

Nega in vdrževanje perila

Mehčalci perila, sredstva za odstranjevanje madežev, preprečevanje obarvanja tkanin, belila, škrobila, razkužila, sušenje in likanje, loščila za čevlje.

Sredstva za pomivanje posode

Sredstva za ročno pomivanje posode, sredstva za strojno pomivanje posode, izdelki za vzdrževanje pomivalnega stroja.

Sredstva za čiščenje doma

Univerzalna čistila, čistila za pohištvo in steklo, čistila za kuhinjo in kopalnico, sredstva za čiščenje tal, čistila za straniščne školjke in odmaševanje odtokov in cevi, krpe in omela.

Gospodinjski pripomočki

Papirnate brisače, gobice in krpe, embalaža za živila, vrečke za odpadke, gospodinjske rokavice, omela, krpe za pomivanje tal.

Osvežilci in insektidici

Osvežilci in dišave, insekticidi, dišeče sveče.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]