Migajoč repek, moker in topel smrček, iskrive ter hvaležne očke. Živalski prijatelji nam ljubezen znajo vračati najbolj preprosto in iskreno. Potrudimo se, da tudi mi njih osrečujemo in to lahko najbolje naredimo z nego, saj jim z njo zagotovimo dobro zdravje in predvsem dobro počutje. Potrebno je poskrbeti za pravilno prehrano, njihovo čistočo in primerno bivalno okolje. 

Vse za nego hišnih ljubljenčkov v hipermarketu E.Leclerc

Na oddelku za male živali boste našli vse, kar vaš ljubljenček potrebuje. Široko izbiro predstavljajo hrana in priboljški, sredstva za nego in higieno različnih proizvajalcev, ovratnice in povodci za vse velikosti, igrače in še veliko več. Številni kosmatinci ne morejo brez kakovostne hrane naših blagovnih znamk €co+ in Marque Repere – vse po prijaznih cenah. Dajte svojim ljubljenčkom najboljše in razveseljevali vas bodo še dolgo let.

Psi

Za vaše kužke imamo le najboljše, in sicer brikete, konzerve in enkratne obroke, priboljške in zobno higieno ter opremo.

Mačke

Privoščite vašim mucam visokokakovostne konzerve in enkratne obroke, brikete, vrečke, priboljške in pesek.

Ostale živali

Ponujamo pa tudi raznorazne izdelke za glodalce in ptice.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]