“Otrok je sonce, ki sveti, tudi ko je nebo temno.” 

Ni treba posebej poudarjati, da so otroci naše največje bogastvo, zato je pomembno, da jim nudimo samo najboljše. In sedaj najboljše več ne pomeni tudi najdražje, saj vam E.Leclerc nudi izdelke vrhunske kakovosti in to po najboljših cenah. Vse kar vaš malček potrebuje najdete v naših hipermarketih.

Vse_za_dojencke_E.Leclerc

Zastopamo naslednje blagovne znamke: 55 TROTTINE, ATELIERS T4, PHILLIPS AVENT, BambiKid, Bambisol, Brevi, Contigo, Nania, NUK, Nuvita, OK BABY, Playgro, Safety 1st, Thermobaby, Tigex, Tinéo, Tommee Tippee.

Otroška prehrana

Pomembno je, da se zavedate, da so otroci bolj občutljivi na kakovost prehrane kot odrasli, saj prečiščevalni in izločevalni organi še niso povsem razviti. Zato smo v E.Leclercu še bili posebej pozorni, da smo za vas izbrali visokokakovostne prehranske izdelke za vašega malčka. Naš sortiment vključuje različne vrste dopolnilnega mleka, žitne ter zelenjavne kašice (liniji Lino in Čokolino), čežane, piškote za najmlajše, sokove, čaj ter mnogo več po najnižjih cenah!

Otroška nega

Za razliko od kože odraslih, je otroška koža zelo tanka in občutljiva. Manjka ji zaščitna maščoba, zaradi česar se hitreje izsuši. Zato moramo biti še posebej previdni pri negi otroka.

Na oddelku z otroško kozmetiko boste našli vrsto linij za nego vašega malčka, med drugim priznani blagovni znamki Becutan in To – to ter izdelke znamke Marque Repere Mots d’enfants po zelo nizkih cenah. V E.Leclercu najdete vse kar potrebujete za nego, torej vse od vlažilnih robčkov, kremic, šamponov, mil in še mnogo več.

Otroške plenice

Plenice – poleg klasičnih tudi hlačne ter plavalne plenice s širokimi in raztegljivimi robovi, ki omogočajo svobodno gibanje in druge.

Poleg tega pa boste na oddelku našli tudi linijo higienskih pripomočkov za starejše s težavami z inkontinenco.

Otroška oprema

Da bi dobili vrhunsko otroško opremo in vse ostalo za vašega novorojenčka, vam ni potrebno zapraviti vseh prihrankov. V E.Leclercu vam ponujamo veliko izbiro po izrednih cenah in najvišji kakovosti – od posteljic, previjalnih miz, jogi rjuh, vozičkov, avtosedežev in druge opreme, ki jo potrebujete za vašega malčka – vse na enem mestu!

Pripomočki za otroka

Pripomočki za mamice (npr. za dojenje), digitalne varuške, stekleničke, dude, grizala in igrače za najmlajše priznanih blagovnih znamk AVENT, TOMMEE TIPPEE, NUK, PLAYGROO, SANGENIC itd.

Otroška konfekcija

V E.Leclercu boste za vašega malčka našli oblačila kakovostnih materialov, ki vašemu otroku nudijo udobje in sproščenost, hkrati pa so tudi moderne. Naj bo vsak otrokov dan poln novih izkušenj in doživetij v trendovskih oblačilih, ki jih pri nas kupite po najboljših cenah.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]