V E.Leclercu najdete pestro izbiro izdelkov s področja tehnike in bele tehnike ter gospodinjskih aparatov. Pri nas najdete vse od malih gospodinjskih aparatov, filtrov, vrečk za sesalce, kartuš, kablov, foto in mobi pripomočkov, izdelkov bele tehnike in še mnogo več.

Tehnika

Vsem ljubiteljem sodobnih tehnologij in zabavne elektronike po ugodnih cenah nudimo velik izbor avdio in video naprav, mobilnih aparatov in dodatkov za mobilno telefonijo, izbiro računalniške in fotografske opreme (kartuš, kablov, foto in mobi pripomočkov, igralnih konzol, dodatkov in računalniških ter igric za Nintendo, PS in XBOX).

Pri nas lahko naročite izdelavo kakovostnih fotografij, foto knjig in slik, najdete pa prav tako velik izbor albumov in okvirjev za fotografije, slike na platnih različnih dimenzij ter zanimivo ponudbo ročnih in stenskih ur.

Na oddelku so vam vedno na voljo naši strokovni sodelavci, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Bela tehnika in gospodinjski aparati

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi tujimi in domačimi blagovnimi znamkami vseh cenovnih razredov. Pri nas najdete vse od malih gospodinjskih aparatov, filtrov, vrečk za sesalce itd. Ne spreglejte naše ugodne sezonske ponudbe grelne in hladilne tehnike. Kupljene izdelke v vrednosti nad 300 evrov vam v Sloveniji brezplačno dostavimo do vašega praga.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]