V E.Leclercu se vsak dan znova trudimo, da bi vam ponudili kar se da raznoliko ponudbo svežih izdelkov. Tako v našem svežem programu najdete kopico raznovrstnih proizvodov iz oddelka delikatese, mlečnih izdelkov in še kaj, ponujamo  vsak dan sveže TOPLE MALICE in KOSILA.

Mleko in jajca

Ponujamo vam bogato izbiro mleka slovenskih in tujih proizvajalcev. Na izbiro imate trajno mleko, sveže mleko, mleko z okusom in pestro ponudbo jajc.

Margarina, maslo in smetana

Raznolika je tudi naša ponudba masla, margarin, smetane in smetane za stepanje ter kisle smetane.

Siri

Še posebej pester je naš izbor sirov in sirnih namazov, ki bo zadovoljil še tako zahtevne kupce. Izbirate lahko med: svežimi siri, siri v kosu, siri za mazanje, kozjimi in ovčjimi sir, naribanimi siri ali rezinami sira, Camembertom in Briem, siri s plemenito plesnijo, siri za žar, siri za fondi in raclette.

Jogurti in skuta

Nudimo tudi: probiotične jogurte, navadne jogurte, sadne tekoče jogurte, jogurte ali skuto s sadjem, otroške jogurte in skute, navadno in domačo skuto, kefir in kislo mleko.

Deserti

Za vse sladokusce imamo  zelo okusne kreme in mlečne specialitete, sadne deserte, mlečni riž in zdrob, pudinge, pene (mousse), mlečne rezine itd.

Delikatesa

Na tem oddelku ponujamo: narezke, sendviče, solate, suhe mesnine, salame, paštete in terine, hrenovke in klobase, mast in ocvirke, specialitete na osnovi soje in še veliko več.

Postrežna delikatesa

Na oddelku delikatese vam prijazne prodajalke postrežejo s tradicionalnimi francoskimi in slovenskimi izdelki. Poleg prekajenih mesnin, suhih in svežih salam, smo za vas pripravili tudi širok izbor francoskih paštet in terin ter različnih solat.

Nedavno smo delikatesi pridružili tudi pestro ponudbo različnih sirov domačih in tujih proizvajalcev. Na vašo željo vam pripravimo tudi narezke in sirne plošče.

Ponujamo vam tudi vedno sveže domače sendviče in solate ter testenine, testo in različne omake domače proizvodnje.

Pakirana delikatesa

Da bi se izognili čakanju v vrsti, smo vam na oddelku pakirane delikatese pripravili široko izbiro svežih in suhomesnatih izdelkov, testenin, njokov, različnih vrst testa, pripravljenih jedi, izbranih francoskih specialitet, kot so račja jetra, confit, vložena prepeličja jajca in še več, vse po cenah E.Leclerc!

Predpripravljene jedi

Da bi vam olajšali pripravo obroka, vam nudimo pestro paleto najrazličnejših pripravljenih jedi. V naših trgovinah lahko najdete naslednje okusne predpripravljene obroke: pizze in testa za pizze, različne jedi na žlico, vse vrste testenin z omakami, mesne kroglice, rolade, lazanje, zrezke, njoke itd.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]