Špecerija sladko je del enega najobsežnejših oddelkov v hipermarketu E.Leclerc. Poleg celotne ponudbe domačih dobaviteljev, boste na policah našli izjemen izbor prehrambnih proizvodov tujih blagovnih znamk. Zagotavljamo vam visoko kvaliteto in najnižjo ceno!

Dietetična prehrana

Brezglutenska živila, prehranska dopolnila, ostala prehrana in razni napitki, naravna sladila, šumeče tablete.

Namazi, žitarice in kompoti

Kremni namazi, marmelada in med, žitarice in ploščice, kompoti in čežane.

Topli napitki

Mleta kava in kava v zrnu, instant kava in žitna kava, kavne kapsule, čaji, čokolada v prahu, zgoščeno mleko/mleko v prahu.

Piškoti in napolitanke

Domači in mešani piškoti, piškoti s polnilom, napolitanke in vaflji, cookies in čokoladni piškoti, krhki in masleni piškoti, otroški piškoti, biskviti, magdalenice in rogljiči, kolači in medenjaki, mini rolade in marmorni kolač.

Čokolada in bonboni

Bonboniere, mlečna čokolada, temna čokolada, bela čokolada, čokoladne ploščice in bonboni, čokolada za kuhanje, čokolada za otroke, trdi bonboni, bonboni in slezove penice, žvečilni gumiji.

Vse za peko, sladkor in moka

Sladkor in sladila, moka in kvas, dodatki in okraski za peko, oreški, sadje, mak, pudingi in kreme, čokolada za kuhanje, oblati, sladki prelivi in sadni sirupi, koncentrati.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]