V E.Leclercu najdete katerokoli pijačo, ki si jo zaželite, bodisi je to steklenica žlahtnega vina, pločevinka osvežilnega piva, ali pa okusni sadni sok.

Vina, peneča vina in jabolčniki

Na policah boste našli vrhunska vina priznanih slovenskih in svetovnih vinarjev. Pohvalimo se lahko z največjim francoskim izborom iz vseh vinorodnih pokrajin Francije ter zanimivo izbiro ostalih tujih vin, ki sega od Nove Zelandije in Avstralije, preko Evrope ter Afrike do Severne in Južne Amerike. Ponujamo rdeča in bela vina, roseje in tudi jabolčnike.

Ne spreglejte naše pestre ponudbe šampanjcev in penin ter posebnih polnitev za največje sladokusce. V posebni kleti, kjer vzdržujemo optimalne pogoje hranjenja, vam predstavljamo izbrano ponudbo “Grand cru” prestižnih slovenskih in tujih vin.

Vsako leto  v oktobru organiziramo Vinski sejem in vam v posebnem enološkem katalogu ponujamo še posebej ugodno izbiro žlahtne kapljice za vse okuse.

Alkoholne pijače in aperitivi

Prav tako vas bo navdušila ponudba viskijev “single malt”, vodke, tekile, gina, ruma, konjaka, likerjev, predikatnih vin in ostalih žganih pijač, ki obsegajo vse cenovne in kakovostne razrede.

Piva

Zagotovo pri nas najdete najbolj pisano izbiro piva v Sloveniji, saj imamo na naših policah več kot 300 vrst piv domačih in tujih proizvajalcev po neverjetno nizkih cenah. Imamo svetlo, temno in brezalkoholno pivo ter radlerje.

Sadni sokovi in nektarji

Na policah tega oddelka stojijo sadni (pomarančni, jabolčni …) sokovi in nektarji, zelenjavni sokovi in nektarji, sokovi s 100 % sadnim deležem, sokovi v tretrapakih itd. Posebej pestra je naša ponudba sadnih in zelenjavnih sokov Bio Village iz kontrolirane biološke pridelave, izjemno zanimiva pa je izbira Marque Repere napitkov, ki ponuja nenehne novosti in nove okuse pijač s francoskega trga.

Gazirane pijače

Bogata je prav tako ponudba gaziranih pijač z okusom cole in ostalih okusov, limonade in tonikov.

Energijski in instant napitki

Da preženete utrujenost, vam ponujamo tudi široko izbiro različnih energijskih in instant napitkov ter izotoničnih pijač.

Sadne pijače in sirupi

Za vas imamo negazirane pijače, ledene čaje in sirupe za mešanje z vodo ali za pripravo koktejlov za osvežitev v vročih dneh.

Voda

Poleg tega pa ne spreglejte naše pestre ponudbe ustekleničenih vod vseh domačih in tujih blagovnih znamk.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]