Oddelek neživilskih izdelkov je zelo razvejan in raznolik. Pod to kategorijo najdete vse od tehničnih izdelkov, pripomočkov za vzdrževanja avta in doma, gospodinjskih izdelkov, knjig in pisarniških izdelkov, tekstila in obutve, igrač, sezonskih ter tobačnih izdelkov.

Nezivislski-izdelki_E.Leclerc

Tehnika

Po ugodnih cenah nudimo velik izbor avdio in video naprav, mobilnih aparatov in dodatkov za mobilno telefonijo, bogato izbiro računalniške in fotografske opreme (kartuš, kablov, foto in mobi pripomočkov, igralnih konzol, dodatkov in računalniških ter igric za Nintendo, PS in XBOX), izdelke grelne in hladilne tehnike, belo tehniko, male gospodinjske aparate, filtre, vrečke za sesalce itd. Pri nas pa lahko naročite tudi izdelavo kakovostnih fotografij.  Kupljene izdelke v vrednosti nad 300 evrov vam v Sloveniji brezplačno dostavimo do vašega praga.

Vse za avto, dom in vrt

Vse za vzdrževanje in nego avtomobila v hipermarketu E.Leclerc

Imamo vse, kar potrebujete za vzdrževanje in nego avtomobila in to po najboljših cenah. Čaka vas raznovrstna ponudba rezervnih delov ter dodatne in obvezne opreme. Zelo obsežna je naša izbira motornih olj raznih proizvajalcev, olj za motorne žage, destiliranih vod in različnih tekočin za vetrobranska stekla, akumulatorjev, brisalcev ter avtomobilskih žarnic. Na oddelku vedno najdete tudi homologirano prvo pomoč za avtomobiliste in motoriste.

Urejanje doma in vrta

Vse za velika in manjša popravila v vašem domu in okolici. Široka izbira ročnega in električnega orodja, zabojev za urejeno delavnico, baterijskih vložkov in svetil, električnih podaljškov, razdelilnikov in stikal. Ponujamo vam tudi paleto različnih vrst barv in vsakovrstne zaščite, ki jo potrebujete za kakovostno pleskanje vašega doma. Poleg najugodnejšega izbora odstranjevalcev vlage ,vas na oddelku čaka bogata izbira pripomočkov za ljubiteljske in profesionalne vrtnarje. Od vodnih zbiralnikov vseh velikosti in oblik do številnih vrst semen, pri nas po ugodnih cenah dobite vse potrebno za lepo zelenico, cvetoče balkone in bogate pridelke.

Nagrobni program

Nudimo vam široko paleto kakovostnih nagrobnih sveč različnih velikosti, oblik, barv in materialov; najdete lahko sveče iz stekla ali plastike, s trdim ali tekočim voskom.

Kuhinjska posoda in pripomočki

Naš gospodinjski oddelek je edinstven, saj imamo res široko ponudbo. Vključuje tako dekorativne predmete kot tudi bolj praktične in tehnične izdelke za dom in gospodinjstvo. Naši izdelki zvesto sledijo modnim trendom, nič manj pa ni pomembna njihova kakovost, ki jo ponujamo po izjemno neverjetnih cenah.

Gospodinjstvo

Na gospodinjskem oddelku boste našli obsežen izbor jedilnih servisov in pribora, posod in pekačev, stekla, kuhinjskih pripomočkov, embalaž za živila, vrečk za odpadke, gospodinjskih rokavic, izdelkov za sušenje in likanje, omel, krp za pomivanje tal, sveč, raznih gospodinjskih pripomočkov iz klasičnih in sodobnih materialov. Posebnost oddelka so nenehne novosti s francoskega trga, ki vam omogočajo profesionalno pripravo in postrežbo gurmanskih specialitet. Na voljo vam je tudi velik izbor plastičnih predalnikov in zabojev za shranjevanje ter priročni nakupovalni vozički s kolesi, ki vam olajšajo pot domov po najugodnejšem nakupu v našem hipermarketu.

Kopalniška oprema in pohištvo

Po ugodnih cenah lahko v E.Leclercu dobite vse, kar zagotavlja udobje v vaši kopalnici in sanitarijah. Izbirate lahko med pestro ponudbo kvalitetnega kopalniškega perila, stilskih pripomočkov, različnih košev in sušilcev za perilo ter likalnih desk.

Kultura in papirnica

Kultura

Poleg pestre ponudbe otroških in mladinskih knjig, leposlovnih del svetovnih in slovenskih avtorjev vam ponujamo širok spekter različnih priročnikov, enciklopedij, kuharskih knjig, vodnikov in zemljevidov, slovarjev ter učbenikov.

Izjemna je naša ponudba časopisov in revij v slovenskem in tujih jezikih, na voljo so vam priznane svetovne izdaje, ki jih redko najdete na policah drugih trgovcev.

Ne spreglejte tudi izbora filmov, risank in glasbe na CD-jih in DVD-jih.

Na oddelku se nahaja tudi pisan darilni program.

Papirnica

Na oddelku papirnice boste našli vse za šolo in pisarniški material po ugodnih cenah. Nudimo vam izredno obsežen izbor različnih pisal in pripomočkov za risanje in slikanje, zvezkov, peresnic, torb, skratka vseh šolskih in pisarniških potrebščin, raznovrstnih map, fasciklov, urejevalnikov dokumentov. Pred pričetkom novega šolskega leta pa samo za vas pripravljamo še obsežnejšo izbiro na posebnem šolskem bazarju.

Zanimiva je tudi ponudba namiznih globusov ter priročnih plutastih in tabel “piši-briši”.

Ne spreglejte naših kreativnih polic, kjer se nahajajo ustvarjalni seti za otroke in različni umetniški pripomočki za odrasle, npr. platna, slikarske barve, perle ter žice za oblikovanje nakita in še več po cenah E.Leclerc.

Tekstil in obutev

Na tem oddelku najdete E.Leclercovo blagovno znamko TISSAIA (oblačila za šport in prosti čas, klasična modna konfekcija, pižame in spalne srajce, spodnje perilo, hlačne nogavice, nogavice in dokolenke), udobno, barvito in edistveno blagovno znamko oblačil znamke KEAWA, ženske kopalke in spodnje perilo Mariemeili, nedrčke z mehko oporo, moška oblačila znamke Ritchie, bogato izbiro modnih dodatkov, sončnih in korekcijskih očal, dežnikov, pripomočkov za šivanje, kopalke, slamnike, torbe za na plažo, čevlje klasičnih modelov za vse priložnosti, pohodniško in športno obutev, ortopedske natikače, obutev za najmlajše, pripomočke za nego obutve, različne vložke in vezalke, copate, prav tako pa široko izbiro hišnega tekstila (prešite odeje, vzglavnike, posteljno perilo, kuhinjsko in kopalniško perilo, zavese, dekorativne linije, vzmetnice) in še veliko več.

Igrače

Igra sodi k vsakemu otroku in vsak otrok na svetu jo pozna. Igranje je za otroke življenjskega pomena, saj otrok preko igre spoznava in izkuša svet okoli sebe. V E.Leclercu se zavedamo, da so otroci naše največje bogastvo, zato v naših trgovinah najdete vse igrače, kar si jih sploh lahko zamislite.

Raznolika ponudba igrač za male in velike

Oddelek z igračami je organiziran tako, da boste hitro našli, kar potrebujete – za najmlajše nudimo uradno testirane igrače za dojenčke od rojstva naprej ter izbor različnih glasbil.

Na policah za deklice najdete dojenčke in punčke z vsemi dodatki, različne kuhinje in ostale pripomočke za gospodinjska opravila priznanih blagovnih znamk, kot so: AVENT, TOMMEE TIPPEE, NUK, PLAYGROO, SANGENIC itd. Med igračami za fante izstopa izjemno ugodna kolekcija delovnih vozil znamke Bruder, velika ponudba kock Lego ter izpopolnjen izbor vseh najbolj zaželenih igrač komercialnih blagovnih znamk.

Za nekoliko starejše otroke smo pripravili ogromno paleto maket in sestavljank, klasične in najnovejše družabne igre ter priljubljene ustvarjalne in poučne pakete – igrače z dodano vrednostjo po neverjetnih cenah E.Leclerc.

Sezonski izdelki

Stres je v človeški družbi prisoten že od davnih časov. Četudi se pri vsakem posamezniku kaže drugače, pa pri vseh slabo vpliva na dobro počutje. Zato je pomembno, da si dovoljkrat vzamemo nekaj prostega časa. Pomembno je, da prosti čas preživljamo aktivno in odpočijemo od obremenitev in izzivov vsakdanjega življenja.

Aktivno preživljanje prostega časa

Ponudba obsega bogat izbor opreme in pripomočkov za sezonske aktivnosti – poleti ponudbo razširimo s plavalno opremo, vrtnim pohištvom, igrali, različnimi žari in ogljem. Najdete tudi pisan izbor dodatkov za rojstnodnevne zabave ter nepogrešljivi pogrinjki za enkratno uporabo za brezskrbne piknike.

Poleg stalne ponudbe žog in naprav ter pripomočkov za fitnes, izredno obsežne kolekcije za ribolov, pohodništvo in kampiranje, bogatega izbora koles in kolesarske opreme, so vam na voljo tudi različni potovalni kovčki, torbe in denarnice – in to vse po najbolj športnih cenah E.Leclerc!

Tobačni izdelki

V trafiki najdete cigarete, tobak, cigare, vžigalnike, vžigalice …

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]