Meso_in_ribe_E.Leclerc

Mesnica

Sveže meso

V E.Leclercovi mesnici vam nudimo veliko izbiro svežega mesa slovenskega in tujega porekla. Poleg govejega, telečjega, svinjskega in piščančjega, boste pri nas našli tudi sveže divjačinsko meso, žrebička, jagenjčka in odojka. Izjemna je tudi naša ponudba različnih vrst mesa za žar, ki ga pripravimo in začinimo v naši mesnici. Na voljo vam je tudi sveže pakirano meso, ki ga sami razkosamo in narežemo ter nepropustno zapakiramo.

Ponujamo vam: govedino, teletino, jagnjetino, svinjino, klobase in meso za žar.

Perutnina

Izdelki iz piščančjega in puranjega mesa

Ponujamo vam pestro ponudbo različnih izdelkov iz piščančjega in puranjega mesa. Poleg stalne izbire piščancev različnih slovenskih proizvajalcev, vam ponujamo tudi posebno izbiro račjega ter zajčjega mesa, ob prazničnih priložnostih tudi pegatko in kopuna kontroliranega porekla.

Zaželite si lahko: puranje meso, piščančje meso,hrenovke in salame, klobase in perutnino za žar.

Ribarnica

Ribe_E.Leclerc

Sveže ribe in druge morske dobrote

Našo popolnoma prenovljeno ribarnico je revija Vode in mi leta 2013 izbrala za “Najboljšo ribarnico v Sloveniji”. Zavzemamo se za najvišjo kakovost, zato boste na naših ledenih površinah dobili samo sveže ulovljene ribe in druge morske dobrote. V naši ponudbi boste našli tudi prekajenega atlantskega lososa, ki ga sami pripravljamo po posebnem postopku, zato ne vsebuje nobenih konzervansov ali drugih dodatkov.

Morska delikatesa

Na tem oddelku najdete: prekajen losos in postrvi, sardine in slanike, surimi, morske sadeže, namaze in blini.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]