Najcenejsi-nakup_E.Leclerc-22

Spoštovani kupci!

V naši trgovini vam omogočamo takojšnje vračilo brezhibnega blaga. Kupnino vam povrnemo v obliki dobropisa. Vračilo je možno pod naslednjimi pogoji:

  1. Vračilo je možno v dvajsetih dneh od dneva nakupa s predložitvijo računa, iz katerega je razviden datum nakupa izdelka. Ne velja za izdelke svežega programa (1), knjige (2) in za izdelke kupljene na razprodaji.
  2. Nazaj jemljemo le blago, ki je brezhibno, neuporabljeno in nepoškodovano, kakršno je bilo ob nakupu in ga kot takega lahko damo ponovno v prodajo.
  3. V kolikor je blago ob nakupu v embalaži, mora biti le-ta brezhibna, t.j. nepoškodovana, in originalno zaprta. Izdelek ne sme biti vzet iz embalaže, morebitne etikete ali pečati, ki so del embalaže oz. embalažo zapirajo, pa morajo biti nepoškodovani.
  4. V kolikor je blago ob nakupu opremljeno z eno ali več etiketami ter s spremnimi dokumenti, mora biti blago tudi ob vračilu opremljeno z njimi.
  5. Ob nakupu večje količine blaga vam omogočamo vračilo brezhibnih izdelkov (reverz), v vrednosti, ki ne presega 20 % skupne vrednosti nakupa.
  6. Vračilo (3) ali menjava (3) nakita kupljenega v zlatarni E.Leclerc »Le Manège à bijoux« je možna v roku osmih dni od dneva nakupa.
  7. Vračilo spodnjega perila ni možno.
  8. Vračilo tiskovin (revije, časopisi ipd.) ni možno.
  9. Zaradi pojava piratstva je vračilo avdio, video in digitalnih nosilcev zvoka in slike ter računalniških iger (npr. PC, Playstation, Xbox, Nintendo ipd.) možno le, če so zaviti v originalno in nepoškodovano folijo ter v skladu s 1. točko tega obvestila.
  10. Vračilo razstavnih eksponatov ni možno.

Vodstvo Rudnidis d.o.o.


(1) Vračilo svežih izdelkov je možno v roku 24 ur od nakupa in le v primeru težav s kakovostjo izdelka. V tem primeru se obrnite na zaposlene pri informacijskem pultu, kjer bodo presodili o upravičenosti reklamacije.

(2) Vračilo knjig je možno v roku osmih dni od nakupa. Knjiga mora biti nepoškodovana, vidni ne smejo biti niti najmanjši znaki rabe, v nasprotnem primeru vračilo knjig zaradi varovanja avtorskih pravic ni mogoče.

(3) Ne velja za uhane, uhane za nos in popek.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]