Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga

Moja cewe fotoknjiga

Preberite več

Nakupovalne vrečke

V E.Leclercu si močno želimo prispevati k ohranjanju ravnovesja okolja, zato smo že leta 1996 trgu predstavili vrečke za večkratno uporabo in biorazgradljive vrečke. Na oddelku sadja in zelenjave v E.Leclercu Ljubljana vam tako nudimo popolnoma biološko razgradljive vrečke, omogočamo pa vam tudi nakup sadja in zelenjave v lastnih prozornih trajnih vrečkah, saj se zavedamo pomena ohranjanja okolja in skrbi zanj. Namesto klasičnih plastičnih nakupovalnih vrečk lahko kupite malo 100% biološko razgradljivo vrečko, papirnato vrečko ter zamenljivo trajnostno vrečko iz jute. Ko se vaša stara zamenljiva vrečka izrabi ali poškoduje, vam jo na informacijah brezplačno zamenjamo. Za večje nakupe pa so vam na voljo tudi kartonaste škatle.

Vse odpadne nakupovalne vrečke recikliramo. Vse naše vrečke nosijo oznako NF Environnement. Gre za francosko nacionalno ekološko oznako, ki zagotavlja kakovost in varnost izdelkov ter varnostnih storitev in združuje kakovost življenja z varovanjem okolja.

Cenik, ki velja za E.Leclerc:

Zbiramo stare baterije in akumulatorje

Pri vhodu pri Kratochwilu v Ljubljani in pri vhodu pri Hiši daril v Mariboru vam je na voljo zeleni kotiček, kjer lahko odlagate izrabljene sijalke in baterije, pri informacijah pa lahko oddate tudi izrabljen akumulator. Zeleni kotiček je namenjen tudi odlaganju odvečne kartonske in plastične embalaže.

Prevzemamo vašo elektronsko/električno opremo

Pri informacijah naša ekipa ravno tako prevzame odslužene stare električne aparate.

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]