Katalogi

Katalogi

Preberite več
Naše obveze

Naše obveze

Preberite več
https://www.e-leclerc.si/priporocamo/moja-cewe-fotoknjiga

Cewe fotoknjiga

Preberite več

najcenejsi_3

Strankam, ki bodo v 10 dneh po nakupu dokazale, da je identičen izdelek, kupljen pri nas, drugje v Sloveniji cenejši, bomo pri informacijah trgovine povrnili 10-kratno (desetkratno) razliko v ceni v obliki bona na kartico E.Leclerc. Akcija E.Leclerc se obvezuje velja le za redne cene izdelkov v fizičnih trgovinah na območju Republike Slovenije.

Akcija E.Leclerc se obvezuje ne velja za akcijske cene, kataloške cene, razprodaje in odprodaje, cene v spletnih trgovinah, nižje cene za blago z napako, nižje cene pred iztekom roka uporabe ter za cene v industrijskih prodajalnah. Akcija E.Leclerc se obvezuje ne velja za oddelek tehnike (TV, Hi-Fi, foto, informatika, mali in veliki gospodinjski aparati, aparati za osebno nego in higieno, telefonija ter vsi pripadajoči dodatki in oprema za tukaj navedene izdelke) in za postrežne oddelke oziroma postrežne izdelke po rednih cenah: topli kotiček, delikatesne salame in siri, meso, ribe, pekovski izdelki in slaščice, ter za sadje in zelenjavo.

Pravilnik

 

BON APPÉTIT

Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in posebnih ponudbah v trgovinah E.Leclerc!

Prijava

Ljubljana

Jurčkova cesta 225
Tel. 01 420 42 67
[email protected]

Maribor

Tržaška cesta 67a
Tel: 02 450 05 00
[email protected]